tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Laddning inför morgondagens prövning

Kategori: Allmänt, Höga kusten ultra trail, Tävling

Hej! 

Just nu ligger jag på min sköna underlägg med lite luft i på ett gymnastik golv långt hemifrån och laddar inför morgondagens utmaning. Det känns bra! Fick otroligt bra pepp av tävlingsledaren och en tidigare deltagare före läggdags. De "föreläste" inför de som ville lyssna. Förre deltagare pratade om demonen som sitter på axeln. Jag ska acceptera honom men inte bry mig om vad han säger. Alla har en demkn som kryper fram ur ryggsäcken upp på axeln en bit in i  loppet! 😊
(null)
Min sköna säng. Apan på skulle jag ta med sa Edward min son om jag saknade honom ❤️
(null)
Två bilder på skuluberget som vi ska ta oss upp för två gånger inom.
(null)
Middagen på plats! 
(null)
God natt! 
Kram

Höga kusten trail

Kategori: Allmänt

Hej! 

Nu har jag börjat min resa mot årets löpäventyr 😊
Jag tog tåget från Eksjö i morse klockan 6.30. Sedan bytte jag i Nässjö mot Stockholm och nu sitter jag på tåget mot Sundsvall. Där ska jag sedan byta mot Örnsköldsvik. Sedan ska jag hitta någon buss som man inte kan boka 😬. 
Detta ska bli spännande men man är nervös när man inte varit med på detta tidigare. Men det mesta brukar lösa sig 😊
(null)
Hör lämnar jag Eksjö. 
(null)
I Stockholm mot Sundsvall. 

Kram

Formtoppning inför Höga kusten ultra trail 😊

Kategori: Allmänt

Hej! 
 Idag körde jag ett formtoppningspass på cirka 1 timme. Jag värmde upp i drygt 20 minuter. Sedan körde jag korta backar sju stycken, sedan fyra 200 meters intervaller och fyra 100 meters intervaller och sedan nedjogg. Idag var min man med på upv och några backar sedan sprang han hem. Barnen var också med och cyklade, det gick bra! 
Nu är det bara ett lugnt distanspass kvar innan loppet uppe i höga kusten på lördag. Det ska bli så kul och spännande. 
Kram