tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Lugnt distanspass och jobb hemma!

Kategori: Allmänt, lugn distans, rensa, städa

Hej!
 
Detta blev en härlig helg hemma, även om det var mycket jobb. Igår städade jag förrådet, det tog x antal timmar. Sedan har jag rensat i den lilles rum, städat, oljat köksbänkar,  jobbat, tränat... Min man har självklart också hjälpt till att städa och han har lagat all mat också!
 
Igår vilade jag från träningen. Men idag har jag tagit en löptur på 60 minuter. Det blev ett lugnt distanspass - bara jogging i solen. Det var skönt. Att bara tänka att det var för välmåendet och för solen och bara för att man kan! Tog några fina bilder under turen också.
(null)
 Härligt med fina vitsippor i solen.
(null)
 
(null)
 
Hoppas ni andra också haft en bra helg!
Från och med nästa vecka börjar jag ett nytt träningsschema. Skulle skrivit ut det idag men det gick inte så får fixa det imon. Ska ta ett kort på det och visa här också. Kan bara avslöja att det nya schemat innehåller ett löppass mer i veckan - ett styrkepass mindre och rullskidor varannan vecka :)
 
Kram