tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Blandad träning, mycket fiske och vackert väder :)

Kategori: Allmänt, Skuruhatt, bada, familjemys, fiske, kalas, korta intervaller, lugn distans, långpass, simma, styrketräning

Hej!
 
Vad tiden går fort! Även om jag njuter av ledigheten med familjen på olika sätt. I tisdags kom vi ju som sagt var hem från en härlig vecka i Danmark! Både kul att vara där och göra aktiviteter och minst lika kul att träffa min bror och hans fru!
 
Dagen efter hemkomsten joggade jag till och hem från gymmet, det blev sammanlagt cirka 30 minuters lugn jogg och på gymmet körde jag styrketräning i 50 minuter, det blev som vanligt lite ben, bål och överkropp. Sedan på onsdagskvällen åkte vi hela familjen till stugan i Långanäs och lånade båten. Vi åkte ut och fiskade med kastspön, vi trollade. Det gick kanon. Tror vi var ute ungefär 1 timme och 30 minuter och fick tre fina abborrar. Se bilderna under med nöjda pojkar.
(null)
(null)
Såklart fick jag rensa abborrarna och steka dem då barnen ville äta dem. Speciellt den store som älskar abborre!
 
På fredagsmorgonen i veckan ställde jag klockan på 05.00 även om jag älskar sovmorgon... Jag käkade lite gröt och gjorde mig färdig. Sedan klockan 06.00 gav jag mig iväg på långpass. Det blev lugn fart genom hela passet, jag hade ont i benen. Men jag genomförde ändå passet och det är jag sjukt nöjd med! Jag sprang vägen till Skuruhatt och sedan runt Movänta och grusväg och höglandsleden tillbaka. Hela passet mätte cirka 33,5 km och jag var ute i ungefär 3 timmar och 36 minuter. Hade tänkt mig runt 3 timmar men det blev lite längre. Efter passet badade jag som vanligt i badkaret. Det är det bästa av allt!!! Ligga där och bara slappna av och blunda till lite. Det är så skönt! Här under följer några foton på den härliga naturen jag sprang förbi!
Småland är så vackert! Speciellt en sommardag när solen går upp och det är vindstilla!!!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Mitt på dagen på fredagen pratade jag med mina föräldrar och vi bestämde oss för att åka till torpet. Det skulle vara fint väder över helgen och sedan bli sämre så vi ville passa på. Och det var helt underbart i torpet. Det blåste lite men det var så varmt så det gjorde inget. Vi badade, käkade gott, fiskade coh umgicks! Så härligt vi villle inte åka därefrån!!!
 
Under här har vi en nöjd son som fått en abborre.
(null)
 
En nöjd son till som också fått en abborre på typ exakt 500 gram. Den var stor.
(null)
 
En till abborre!
(null)
 
Självklart fick vi rensa och steka alla abborrar! Vi sov över i torpet till lördagen. Under förmiddagen var vi kvar där och njöt. Jag simmade ett pass i sjön. Jag simmade drygt en kilometer på 35 minuter. Det blåste lite men det gjrode inget utan var bara skönt!
 
På bilden under äter vi frukost på bryggan, härlig start på dage.
(null)
 
På lördags tidig eftermiddag fick vi lämna torpet då vi skulle på 60-års fest. Tråkigt att lämna men samtidigt fest är också kul och det vill man inte tacka nej till. Det var mammas bror som fyllde år, det firades i Långanäs. Det blev verkligen jättetrevligt. Supergod mat och tårta till efterrätt! Självklart blev det fiske också. Min bror tog med sig min yngste son ut i båten. Han fick självklart ett par abborrar som rensades och stektes och åt.
(null)
 
Idag är det söndag. På förmiddagen hjälpte min man till på Ränneslättsturen, ett cykellopp här i Eksjö. Jag och barnen var och tittade på starten. Imponerande att inte någon trillade i starten då de cyklar snabbt och det är trångt. Sedan hjälpte jag min pappa i två timmar i hans affär. Jag fick stå där då han skulle på fest. Det gick bra även om jag fick ringa många gånger och fråga om priser och råd. Han har en byggnadsvårdsbutik så det blir många kluriga frågor.
 
När jag jobbat klart cyklade jag hem och hela familjen bytte om till träningskläder. Vi tog bilen och lämnade min man på gymmet. Jag och barnen åkte vidare till Brännemon. Där värmde jag upp 10 minuter. Barnen lekte lite i skogen. Sedan var de med mig och körde löpstyrka/hopp. Det tyckte de var kul. Sedan gick de en runda tillsammans. Jag körde korta intervaller. Det blev (2 min hård fart - 1 minut gåvila - 1 minut hård fart 30 sek gåvila) * 4, sedan (400 meter snabbt - gå 100 meter - 300 meter snabbt - 100 meter gå - 200 meter snabbt - 50 meter gå - 100 meter snabbt - 50 meter gå) * 3. Så det blev ett bra pass trotts att barnen var med. Hela passet med allt blev 1 timme och 20 minuter.
När vi sprungit klart åkte vi förbi och plockade upp min man på gymmet. Sedan åkte vi direkt till Långanäs badplats och hoppade i vattnet så skönt i värmen, drygt 30 grader. Det är så härligt med ett bad när man tränat och typ kokar innuti. Här under är vi påväg hem efter badet!
(null)
 
Nu tittar vi på friidrott på tv och käkar popcorn!
Trevlig kväll!
 
Kram