tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Rullskidor och växthusbygge hela dagen

Kategori: Allmänt, Rullskidor, alternativträning, familj, skateskidor, växthusbygge

Hej!
 
Idag är det söndag. En jättefin söndag med solsken och värme. Jag började dagen tidigt med en runda på rullskidorna skatestil. Det var kul. Jag försökte träna på 3:ans växel. Det gick ibland bra men jag höll på att trilla flera gånger men klarade mig! Man får upp pulsen lite mer om man kör på den växeln. Jag var i alla fall ute i 1 timme och 10 minuter.
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
Vid klockan 10.00 kom min familj, mamma, pappa, lillasyster, hennes pojkvän och två småbröder. De ville alla hjälpa oss med vårt växthus. Så tacksam att man har en så bra familj som ställer upp när man behöver det!!! Vi jobbade fram till klockan 18:30. Då hade vi bara haft en kort paus på kanske 30 minuter för lunch. Vi var 3 till 6 stycken som jobbade samtidigt hela tiden. Mest 3 och vid vissa moment 6 stycken. Arbetet flöt på vädigt bra och smärtfritt! Ingen blev arg, irriterad eller visade några tecken på trötthet. Trots att vi mötte motstånd ibland. När vi fått ihop delarna (långsidor och gavlar som jag byggt ihop tidigare) men även fått på tak så lyfte vi alltihop på plats. Det var ett nervöst moment för att se om vår mur vi byggt skulle passa. Det gjorde den...
(null)
(null)
 
Vi fäste fast det i grunden/muren på drygt hälften av fästplatserna. De andra förberedde vi för men kunde inte fästa helt då vi behöver ha distanser mellan då muren inte är perfekt i höjd hela runt. Men jag är så lycklig för att storleken på den passade! Det kommer bli så snyggt! Min pappa hade fixat distanser hemma sedan så de får jag levererade imorgon och jag ska åka och köpa muttrar som saknades... Sedan kan jag fixa lite till i veckan! Det är långt kvar tills det står helt klart men vi har kommit en bra bit på vägen!
(null)
 
Som sagt var jag är så tacksam för all hjälp vi fick av alla som var med oss idag. Det betydde otroligt mycket för vi hade aldrig klarat det själva!
 
Kram