tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Torpet med bad, fiske, simning, promenad, löpning, styrketräning och växthusbygge

Kategori: Allmänt, Löpning, Promenad, abborre, bada, bänkpress, crawl, fiske, intervaller, knäböj, löpningärlivet, marklyft, rehab, semester, simning, snabbdistans, sola, styrketräning, älskarlöpning

Hej!
 
I slutet av förra veckan fredag till lördag var jag och mina barn i torpet med mina föräldrar, två av mina bröder och hans tjej och barn. Det var supertrevligt och härligt väder. Vi badade jättemycket. På fredagen hade jag tänkt att vila lite från träningen. Men jag kunde inte låta bli att simma lite crawl i sjön. Det blev ungefär 1 km. Det var skönt! Först var det lite ovant att simma i öppet vatten, man får nästan lite panik och svårt med andningen i början. Men bara efter en liten stund kom jag in i det.
(null)
(null)
Jag och barnen var ute och fiskade flera gånger. Det nappade ganska bra med små abborrar.
(null)
(null)
Underbart fin kväll. Vi satt ute länge och pratade, så härligt!
(null)
Jag och barnen sov ovanpå loftet på bastun. Det brukar vi göra för att det är så mysigt!
(null)
Dagen efter gick vi nästan alla runt sjön tillsammans. Det var varmt  men skönt att röra på sig.
(null)
Direkt när vi kom tillbaka till torpet bytte jag om till löparkläder och sprang samma runda runt sjön. Jag körde lite snabbdistans på skogens stigar, härligt att få ta i lite! Det kändes bra! Totalt sprang jag såklart 30 minuter som jag får göra nu enligt sjukgymnasten. Sedan var det så härligt att bara hoppa i sjön.
(null)
(null)
På lördagens eftermiddag åkte vi hem igen. På söndagens morgon gick jag och mannen upp tidigt. Vi åkte till gymmet och körde ett styrkepass med marklyft, knäböj, bänkpress och rehabövningar. Det var tufft men kul att köra ihop. Det har blivit många söndagar i rad nu, nästan som en liten tradition. Vi körde i cirka 80 minuter.
(null)
Sedan under söndagens förmiddag och idag måndag hela dagen (mellan 10-19) har jag hållt på med växthuset. Jag har jobbat med att putsa grunden. Det är ganska tungt men kul. Man ser ju resultat hela tiden och arbetet går ju framåt.
(null)
(null)
När jag avslutade växthusarbetet för dagen drog jag på mig löparkläderna och sprang 30 minuter. Jag körde 10 minuters uppvärmning och sedan 10 gånger 1 minuts intervaller. Mellan varje intervall joggade jag 1 minut. Skönt med fart. Får se vad höften säger om det, det känndes i alla fall bra när jag gjorde det.
(null)
Såhär ser det ut nu. Det går sakta men säkert framåt.
(null)
Kram