tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Stakmaskin, styrketräning och långpass i löpning

Kategori: ASICSFrontRunner2020, ASICSFrontrunner, Allmänt, Löpning, långpass, löpband, stakmaskin, styrketräning

Hej!!
 
I onsdags förra veckan tog jag bilen till gymmet på kvällen. Jag började med att köra 1 timme och 44 sekunder på stakmaskinen. Det blev drygt 9500 meter. Jag körde intervaller. Först uppvärmning sedan 1 km snabbare, långsammare 200 meter sedan 900 meter intervall följt av 200 meters vila. Sedan vidare nedåt. Efter 500 meters intervall och ned körde jag 100 meters lugnt mellan. På slutet körde jag 1500 meter med varannan 100 meter snabbt och varannan långsammare. Det blev ett bra pass men jag har fortfarande svårt att få upp pulsen i denna maskin.
(null)
Efter stakmaskinspasset gav jag mig på styrketräning. Det var både över och underkropp som stod på schemat denna dagen. Hela styrkedelen tog 1 timme och 40 minuter. Sedan duschade jag och åkte hem.
(null)
Här är jag efter passet.
(null)
Under passet lyssnade jag på en ny podd. Den verkade bra.
(null)
 
I fredags gick jag upp tidigt! Det hade kommit snö under natten!!! Men det var väldigt blaskigt! Så det var inte svårt att cykla trots snön.
(null)
Framme vid gymmet.
(null)
Jag var tokförst på gymmet denna morgon. Det öppnar 04.30, jag var där ungefär 04.26 så jag fick vänta lite. Första efter mig kom vid 5-tiden.
(null)
(null)
Denna morgon var det löpning och långpass som stod på schemat. Jag hade som mål att springa i två timmar. Jag körde på farten 6 min/ km. När jag sprungit i 1 timme körde jag en fartökning till 5.30 min/km i 10 minuter. Sedan 10 minuter i 6 min/km fart igen. Sedan två gånger 10 minuter i 5 min/km fart med 10 minuter lugnt mellan. Sedan lite nedjogg. Så löppasset blev 2 timmar, 1 minut och 30 sekunder. Totalt blev det 21 km långt. Bra start på dagen. Efter passet kände jag mig väldigt pigg! Kändes som om jag hade kunnat springa hur länge som helst.
(null)
(null)
 
Jag duschade och gjorde mig klar för jobbet och cyklade dit!
 
Kram