tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Två löppass på bandet, ett ute, yoga, rehab och styrketräning på gymmet

Kategori: Allmänt, Löpning, rehab, styrketräning, träna med barnen, yoga

Hej!
 
Denna veckan började som vanligt med en vilodag i måndags. Det gjorde att jag var väldigt pigg i benen till tisdagens sub40 intervallpass. Jag gick till gymmet direkt efter jobbet. Där började jag med bandet och löpning. Jag körde mina som jag skrev sub 40 intervaller. Totalt blev det 1:10:45 och 14 km långt. Först värmde jag upp i 30 minuter, sedan körde jag 1 km gånger 7 i 4 min/km tempo och 1% lutning som vanligt. Mellan varje joggade jag 1 minut. Sedan som avslutning lite gå och nedjogg. Det kändes bra. De sista var jobbiga men jag klarade ändå att köra en extra mot vad jag hade planerat. Så jag var supernöjd. Efter det körde jag lite rehab för höften innan det var dags för ledarlett yogapass på gymmet. Kanonbra avslutning. Sedan gick jag hem.
(null)
 
I onsdags efter jobbet körde jag en lugn distans på 1:12:00 och 12,2 km långt. Det var härligt med en jogg mestadels i skogen! Sista 3 km fick jag med min äldsta son.
(null)
(null)
(null)
 
I torsdags blev det en tidig morgon, klockan ringde vid 03:30. Det var segt. Kändes som om det var länge sedan jag gick upp så tidigt så jag hade kommit ifrån det lite. Men väl uppe var det inga problem. Jag var först på gymmet denna morgon. Jag körde progressiva intervaller på löpbandet först. Så här såg de ut: 5 min gå - 5 min fart 9 - 5 min fart 10,5 - 5 min fart 12 - 5 min fart 13,5 - 5 min fart 15 sedan körde jag om samma igen. Lite gå och nedjogg på det. Efteråt körde jag styrketräning i 45 minuter.
(null)
Denna morgon gick det att duscha på gymmet. Det var första gången jag gjorde det på väldigt länge. Tror jag hann duscha en gång där innan de stängde för corona. Men som sagt var nu var de öppna igen. Så mycket smidigare än att ta på sig och gå till jobbet och duscha.
(null)
 
Kram