tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Morgonpass

Kategori: Allmänt, morgonträning, outfit, styrketräning

Hej! 
 
Igår kväll ställde jag klockan på denna tid. Jag har sovit kanonbra i natt trotts två barn i sängen efter ett tag och värmen på det...

(null)
Det gick lätt att komma upp även om det var tidigt. Det var ju ljust ute och solen började komma fram.
När jag klätt på mig, packat, käkat gröt och borstat tänderna så cyklade jag till gymmet. Det var härligt med fågelkvitter och soluppgång. På gymmet körde jag uppvärmning på crosstrainern i fem minuter och sedan styrketräning i en timme och femton minuter. Jag körde armar, mage, rygg och baksida lår. Det var fem personer till på gymmet undertiden jag var där. Kändes bra även om det är lite långtråkigt med styrketräningen för tillfället. Jag har ju gått ned till en gång i veckan på den träningen (ibland ett bonuspass). Det har jag gjort för att hinna med tre löppass i veckan. Men idag gick och kändes det ganska så bra :)
 
Sedan duschade jag och klädde på mig. Idag fick det bli shorts. Igår var det också varmt men då hade jag långbyxor och det var så man var blöt när man kom hem. Såhär på våren är man ju helt blek om benen. Men när man har kommit upp i min ålder så bryr man sig inte så mycket om vad andra tycker om det. Sedan är det ju också så att om man inte har på sig shorts så kan man ju aldrig bli brun...
 
(null)
 
Hoppas ni andra också har en varm och solig dag! Snart ska jag rätta nationella prov och sedan åka till sonens fritids för fika och fira fritidshemmens dag :)
 
Kram
Kommentera inlägget här: